«Тільки жінка може тимчасово зупинити час» @ Юзеф Булатович

Інтернет-журнал "Все для жінок"

Українців закликають підписати історичну петицію – вигнати “Геть РФ із ООН!”

Інiцiативна група, на пiдтримку Президента Володимира Зеленського, створили петицiю, в якiй вимагає вiд ООН надати документи, на пiдставi яких росiя займає мiсце в Радi безпеки ООН та ООН взагалi. У разi вiдсутностi таких документiв – ми вимагаємо припинити фiктивне членство Росiйської Федерацiї в ООН.

Нам випав iсторичний шанс покласти край найбiльшому обману в iсторiї мiжнародної полiтики – незаконному перебуванню Росiйської Федерацiї у складi ООН

Дверi ООН для Росiйської Федерацiї мають бути зачиненi, тому що для вступу до ООН, Росiйська Федерацiя, вiдповiдно до 4 статтi Статуту ООН, повинна зупинити агресивну вiйну в Українi та повернутись до мiжнародно визнаних кордонiв. Тiльки миролюбивi держави можуть стати членами ООН.

Нам випав iсторичний шанс покласти край найбiльшому обману в iсторiї мiжнародної полiтики – незаконному перебуванню Росiйської Федерацiї у складi ООН. Вигнати Росiю з ООН i РадБезу! Право на вето – не може бути правом на вбивство! – кажуть iнiцiатори петицiї.

За нинiшнiм статусом в ООН Росiя не є нi частиною Ради Безпеки, анi членом ООН, адже не пройшла процедуру вступу в ООН, згiдно зi статтею 4 Статуту ООН.

Вiдповiдно до статтi 23 Статуту ООН, Росiя не є постiйним членом Ради Безпеки ООН. У нинiшньому Статутi ООН сказано, що Радянський Союз ще iснує, а Росiя взагалi не згадується.

Ми просимо Антонiу Гутерреша та ООН надати документи, якi засвiдчують пiдстави членства Росiйської Федерацiї в ООН. У разi вiдсутностi таких документiв – ми вимагаємо припинити фiктивне членство Росiйської Федерацiї в ООН. Такий курс дiй позбавить Росiю права вето в ООН, яке блокує багато мирних рiшень, i вiдновить мир i порядок у мiжнародному спiвтовариствi. – наголошують активiсти.

 

Пiдтримайте петицiю – геть РФ з ООН! Пiдписати петицiю ви можете тут: https://chng.it/xf6Kh5kNTz

 

ЯК ПIДПИСАТИ ПЕТИЦIЮ:

Переходь за посиланням на сайт петицiї. https://chng.it/xf6Kh5kNTz. Заповни форму, вказавши свої iм’я, прiзвище, адресу електронної пошти.

Тисни кнопку «Пiдписати петицiю». Перевiр електронну пошту та активуй свiй пiдпис.

Пошир посилання на петицiю https://chng.it/xf6Kh5kNTz у соцмережах. Залучай до пiдписання друзiв.

Кожен голос – важливий! Зроби свiй внесок у спiльну перемогу над агресором. Все буде Україна! Геть рф iз ООН!

Дiзнатися про рух “Геть РФ iз ООН!” i останнi новини на сайтi: https://kickrussiaout.info/. А також на ютуб – каналi: https://www.youtube.com/channel/UCPI0jhwH5cDW235hMo1P1jA

 

 

 

Інтернет-журнал