«Тільки жінка може тимчасово зупинити час» @ Юзеф Булатович

Інтернет-журнал "Все для жінок"

Чоловік мало не вбив ґвалтівника дружини

Чоловік мало не вбив ґвалтівника дружини, якого заскочив під час злочину.

27-річний житель селища Шевченкове Куп'янського району на Харківщині мало не вбив ґвалтівника дружини, якого заскочив під час злочину.

Ґвалтівника рятують медики, а чоловіка потерпілої затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Потерпіла була у кафе неподалік дому. Разом із чоловіком відпочивали у компанії друзів. Близько першої ночі жінка вирішила піти додому, але чоловіку про це не повідомила. Біля будинку її наздогнав невідомий, який із застосуванням фізичного насильства вступив із нею в статевий зв'язок. Чоловік потерпілої, повертаючись додому, почув крики дружини про допомогу. Він схопив кривдника, ударив його по голові та наніс нападнику кілька ударів ножем в область паха. Побачивши наближення поліцейського автомобіля, чоловік потерпілої з місця злочину втік", - розповіли поліцейські.

25-річного ґвалтівника із сильною кровотечею госпіталізували до районної лікарні. Чоловік, який спричинив тілесні ушкодження, затриманий. Йому загрожує до 8 років ув'язнення. Інший зловмисник, якому після завершення лікування та результатів експертиз повідомлять про підозру у скоєнні зґвалтування, може відправитися за грати на 5 років.

Інтернет-журнал