«Тільки жінка може тимчасово зупинити час» @ Юзеф Булатович

Інтернет-журнал "Все для жінок"

Нареченого «застукали» з дружкою

Нареченому пред'явлені звинувачення в сексуальному нападі після того, як слідчі виявили, що він накинувся на подружку нареченої до весілля зі своєю майбутньою дружиною.

У поліції заявили, що це сталося на вечірці на честь майбутнього весілля, коли компанія друзів відпочивала перед церемонією одруження на курорті.
Деніела Карні і його тепер вже дружину описують як щасливу пару. Але слідчі заявили, що дії нареченого до весілля призвели до звинувачення в сексуальному насильстві, і що він ймовірно сексуально чіплявся до подружки нареченої.
Судові матеріали демонструють, що подружка нареченої сказала поліції, що напад стався в готелі на вечірці перед весіллям. Згідно з матеріалами справи, компанія провела день, розпиваючи алкогольні напої, і дівчина була в стані сильного алкогольного сп'яніння. В готелі вона відключилася та отямилася в чоловічій роздягальні з Карні, який пестив її, тоді як на ній вже не було спідньої білизни.
У поліції розповіли, що насильство над подружкою нареченої припинилося, коли зайшла в роздягальню наречена, що призвело до бійки між майбутнім подружжям.
У поліції додали, що переглянули відео з камер спостереження готелю, на яких видно, як Карні тягне жінку в роздягальню, і вона здається «абсолютно не здатна стояти на ногах».
Згідно з матеріалами справи, в офісі прокурора слідчим дозволили прослухати телефонний дзвінок між Карні та жертвою. Вони сказали, що під час дзвінка він кілька разів сказав їй, що йому шкода, і неодноразово підкреслив, що це була його вина. Він визнав, що затягнув її в роздягальню.
Карні зізнався слідчим, що скористався станом жінки.
Друг Карні розповів, що, попри подію, пара одружилася. Сусіди Карні стверджують, що вони чудова пара. «Вони здаються милими, я ніколи не чув ніяких сварок»,- заявила сусідка Бренду Гілберт.

Інтернет-журнал