«Тільки жінка може тимчасово зупинити час» @ Юзеф Булатович

Інтернет-журнал "Все для жінок"

20 жовтня - День ангела Сергія

Крім того, цього дня святкують Міжнародний день авіадиспетчера та Міжнародний день кухаря і кулінара.

Міжнародний день авіадиспетчера
20 жовтня 1961 в Амстердамі була створена Міжнародна федерація асоціацій авіаційних диспетчерів. Ця подія стала такою значущою віхою в історії розвитку повітряного транспорту, що стала підставою для виникнення нового професійного свята, приуроченого до її дати - Міжнародного дня авіадиспетчера.

Це свято стало для диспетчерів усього світу можливістю зайвий раз підкреслити значущість своєї професії, привернути увагу громадськості до своєї роботи, заявити про свої досягнення і сформулювати плани та цілі на майбутнє.

Міжнародний день кухаря і кулінара
Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародна день кухарів був заснований лише в 2004-му році. Це відбулося з ініціативи та за активної участі Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств, в яку тоді входило вже близько 8-ми мільйонів представників цієї прекрасної кухарський професії з безлічі країн світу.

Робота кухаря вимагає від людини не тільки гарного терпіння. Крім цього необхідно гарне здоров’я, гарна освіта і навички. Оволодіти цим мистецтвом самостійно практично не можливо - завжди потрібен приклад і рада людини, яка вміє готувати. Можна сказати, що це вміння передається з покоління в покоління. Багатовіковий, тисячолітній досвід і практика в приготуванні їжі зробили це мистецтво надзвичайно віртуозним.

Події:
1868 - в Києві створено перший на Україні приватний комерційний банк;
1953 - У США вийшла в світ антиутопія Рея Бредбері "451 градус за Фаренгейтом";
1955 - публікація книги "Повернення короля", останньої частини "Володаря кілець";
2002 - вийшов перший випуск популярної британської передачі Top Gear.

Інтернет-журнал